studij duhovnih vježbi

Kroz studij i kušanje Duhovnih vježbi do iskustva Boga

Knjižica “Duhovnih vježbi” sadrži različite vrste molitava koje je sveti Ignacije usustavio kako bi pomogao drugima da prodube svoj odnos s Bogom. Ovaj program će ti pomoći ući u tekst, dinamiku i razumijevanje ove Ignacijeve knjižice te njegove Autobiografije.
Ta “teorija” bit će utemeljena i produbljena vremenom za zajedničku i osobnu molitvu te dijeljenjem iskustva unutar grupe. Ljepote Lošinja omogućit će nam da i u slobodno vrijeme unutar programa uživamo u Božjim utjehama ljeta i mora.

Cilj ovog programa je susresti Boga kroz tradiciju Duhovnih vježbi – Boga koji se nalazi u svim stvarima, koji nas poziva da mu se pridružimo u poslanju iscjeljenja, suosjećanja i pravde u Crkvi i svijetu. Prijavljene osobe bit će upućene da prije samog programa naprave nekoliko pripremnih zadataka (koji traju svaki po tjedan dana).

Vrijeme: 30. lipnja do 6. srpnja 2024.
Mjesto: Dom za duhovne susrete “Betanija”, Ćunski

Animatori: Hrvoje Mravak SJ i Tvrtko Barun SJ

Tvoj financijski doprinos: 300 € za prijave do 14. lipnja (nakon toga cijena je 350 €), uz 15 € za godišnju članarinu U Centru Ignacije (www.ignacije.hr/doprinos-solidarnost). Cijena uključuje 6 noćenja, sve obroke i animaciju programa.
Prijava je konačna kada na broj računa koji se nalazi na www.ignacije.hr/podrska uplatite akontaciju od 100 €, najkasnije do tjedan dana nakon što ispunite prijavnicu – nakon čega ćete detaljnije informacije dobiti e-poštom. Potvrdu o uplati akontacije (bankovni izvod, sliku zaslona ili sl.) potrebno je poslati na email manreza@ignacije.hr u roku od tjedan dana od prijave.
Akontacija će biti vraćena samo u slučaju odustajanja prije 14. lipnja (odnosno nove zamjenske prijave).

Prijave su na sljedećem upitniku: PRIJAVA
Dodatna pitanja i informacije: manreza@ignacije.hr

Fotografija: Fa Barboza

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

30. lip 2024. - 06. srp 2024.

Time

16:00 - 10:00

Troškovi

300,00 €

Mjesto održavanja

Dom za duhovne susrete ''Betanija'', Ćunski
Kaciol 38, Veli Lošinj
Kategorije

Animator

Hrvoje Mravak SJ

Drugi animatori

Tvrtko Barun SJ

Next Event

QR Code