Edukacije o vodstvu

Ljetna škola vodstva

Fotografija: Anna

Ljetna škola vodstva zamišljena je kao intenzivan edukacijski program za sve koji žele razvijati vještine vođenja u kontekstu kršćanskih vrijednosti.

Program će se održati od 16. do 22. srpnja u mirnom ozračju franjevačkog samostana na otočiću Košljunu, a sastojat će se od interaktivnih predavanja, radionica, rada u grupama i rasprava te osobnih vježbi. Kroz aktivnosti obradit ćemo, između ostalog, i ove teme: vodstvo i ranjivost, donošenje odluka, kvalitetna komunikacija i rješavanje konflikata, služenje kroz dijalog, strategiranje, organizacija vremena i zadataka.
Tečaj se temelji na suvremenim znanjima iz vodstva i upravljanja (leadership i management) u kombinaciji s isusovačkom tradicijom organizacijskog i duhovnog vodstva dugom 500 godina.

Više informacija i obrazac za prijavu pronađite na ovom LINKU.

Biti vođa u školi sv. Ignacija

Fotografija: Markus Spiske

Online tečaj kršćanskog vodstva obrađuje teme iz modernog svijeta leadershipa u kontekstu djelovanja u duhu kršćanskih vrijednosti služenja, poniznosti i ljubavi. Cilj je prenijeti suvremena znanja o vodstvu i upravljanju sobom i drugima svim sudionicima, bez obzira na njihovo iskustvo vođenja. Uz praktična znanja o vodstvu, želimo prenijeti i isusovačke vještine duhovnog razlučivanja, duhovne organizacije i služenja, prokušane kroz 500 godina tradicije.

Tečaj se odvija preko programa Zoom kroz 8 susreta tijekom 4 mjeseca, a od sudionika se očekuje i osobni rad između susreta.

Sljedeći termin tečaja očekuje se u siječnju 2024.