Život na moru

 

Ova duhovna obnova osmišljena je za osobe koji ne moraju biti “ni veliki mornari, ni veliki molitelji”. Nije obvezno znati jedriti, dovoljno je da osoba ima želju naučiti. Nije ni potrebno imati nepokolebljivu vjeru, dovoljno je imati čežnju produbiti svoj duhovni život.

Tjedan je ispunjen vremenom za molitvu, jedrenje, tišinu, dijeljenje i druženje. Proživjeti ovu morsku avanturu i biti dio posade pomoći će nam napraviti osvrt na svoj život, prepoznati Božje tragove u svom svakodnevnom životu i odgovoriti na njegove pozive.

Jedrenje je sport, ali i zabava. Zajednički život posade često nas potiče na lijepe trenutke zabave i smijeha. Ipak, biramo stil života posade koji je jednostavan. Draža nam je kuhinja koja je umjerena, sidrenje od marina, radosne večeri na palubi. Svijet jedrenja može nam dozivati u pamet slike luksuza ili pak poticati nas na jednostavnost blisku prirodi. To su sredstva kojima ćemo si pomagati, a sve u smjeru vjernosti Evanđelju. Na taj način osluškivat ćemo Boga, dopuštajući mu da nam govori preko mora, biblijskih tekstova i naših života.

Broj sudionika je ograničen na 13 osoba. Rok prijave je do popunjena slobodnih mjesta.
Cijena programa: 1800 kn (za prijave do 10. ožujka, nakon toga cijena je 2000 kn). Cijena uključuje smještaj, prehranu, skipera i animaciju programa. Ukoliko netko može i želi dati više od predložene cijene i time pokazati solidarnost s onima koji nisu u mogućnosti, bit ćemo zahvalni.

Prijave su preko sljedećeg upitnika: https://forms.gle/TVyLwqotbiU1YRHv7
Dodatna pitanja i informacije: manreza@ignacije.hr

Fotografija: Karla Car

Date

08. - 15. svi 2021.
Expired!

Time

11:00 - 12:00

Mjesto održavanja

marina Dalmacija
Bibinje-Sukošan 1, 23206 Sukošan
Website
https://www.d-marin.com/en/marinas/dalmacija/

Animator

Tvrtko Barun SJ

Drugi animatori

suradnici

Next Event

QR Code