Jednodnevne radionice

Fotografija: FORTYTWO

Jednodnevne radionice Akademije za kršćansko vodstvo za cilj imaju produbiti sudionicima specifične vještine i alate iz područja organizacije i vodstva. Kroz dinamične radionice stručnjaci iz područja poduzetništva, obrazovanja, fundraisinga i komunikacija podijelit će svoje znanje o temama kao što su strategiranje, osmišljavanje misije, vizije i vrijednosti, pisanje projekata, komunikacijske strategije i slično.

Radionica Vodstvo koje služi viziji, misiji i vrijednostima

Datum radionice: 27.5.2023., subota
Vrijeme: 10.00 – 14.00h
Mjesto: Ilica 28 (Zaklada Rhema), Zagreb
Link za prijavu: PRIJAVA
Cijena radionice: 20€, podaci o uplati na linku

Kako voditi sebe, a kako druge i zašto su pri tome bitni vizija, misija i vrijednosti te kako ih oblikovati i komunicirati, bit će teme ove radionice. Svako vodstvo ima moć i utjecaj na ljude i društvo, a u kontekstu kršćanskog vodstva, ima prije svega odgovornost služenja Bogu i kršćanskim vrijednostima.
Razmatrat ćemo kakvo je naše služeće vodstvo, koliko smo odgovorni onima kojima služimo te kakve vrijednosti pri tome stvaramo.
U zadnjem dijelu radionice, govorit ćemo o vođenju u kriznim situacijama.

Teme radionice:

  1. Osobno vodstvo
  2. Vodstvo u organizaciji
  3. Vodstvo u društvu
  4. Krizno vodstvo

Voditeljica radionice: Mladenka Majerić

Svoje višegodišnje iskustvo u radu neprofitnih organizacija stekla je kroz aktivnu ulogu u radu međunarodnih i nacionalnih udruga. Devet godina bila je izvršna direktorica udruge CRVENI NOSOVI klaunovidoktori te aktivno sudjelovala u radu međunarodne organizacije RED NOSES Clowndoctors International. Certificirani je Executive coach.
Tijekom zadnje tri godine vodi radionice strateškog planiranja za udruge u Hrvatskoj te savjetovanje i edukacije iz područja fundraisinga i liderstva. Osnivačica je i upraviteljica Zaklade Žuta točka – za izgradnju filantropske i fundraising kulture u Hrvatskoj. Završila je program liderstva neprofitnih organizacija – Central and Eastern European Leadership Development program „Leaders of tomorrow“ te program „Certificate in Fundraising“ britanskog Instituta za fundraising. Predavačica je na Akademiji za kršćansko vodstvo Centra Ignacije. Dobitnica je nagrade MBA Croatia za društveni doprinos za 2020. godinu.