Duhovno ljetovanje za srednjoškolce

Ovaj tjedan dana sudionici će, uz vodstvo svećenika i animatora, promišljati o svom životu i o Božjem djelovanju u njemu. Svaki dan bit će ispunjen svjedočanstvima, razgovorima o vlastitim iskustvima u malim grupama, vremenom za osobnu i zajedničku molitvu (kao što su euharistija, klanjanje, magis krug i sl.). Cijeli tjedan bit će ispunjen i elementima ignacijevske duhovnosti koja već stoljećima pomaže ljudima tražiti i nalaziti Boga u svemu.

Ljeto je, na otoku smo – bit ću tu i slobodnog vremena za kupanje i igru, zabavu i sport.

Plod koji očekujemo nakon ovog duhovnog ljetovanja od tjedan dana jest iskustvo da sudionike veže jedan Duh koji od nas stvara jednu obitelj, koji nas i potiče da se vratimo u svoju okolinu, svoju obitelj, školu i društvo te da upravo tamo budemo Kristovi apostoli.

Svjesni smo da se obnova pojedinca ne događa samo našim trudom već ponajprije Božjom milošću. Kako bi svaki trenutak ovog program bio prožet djelovanjem Duha Svetoga, sudionike i suradnike Kursiljo tečaja cijelo vrijeme prate molitelji svojim molitvama – svih 24 sata dnevno.

Vrijeme: 18. (nedjelja popodne) do 24.8.2024. (subota ujutro)
Mjesto: Dom za duhovne susrete “Betanija”, Ćunski (otok Lošinj)

Animatori: Boris Jozić SJ i animatori Kursilja

Tvoj financijski doprinos: 213 € za uplate do 15.6. (nakon toga cijena je 263 €), uz 15 € za godišnju članarinu u Centru Ignacije za punoljetne osobe (www.ignacije.hr/doprinos-solidarnost). Cijena uključuje 6 noćenja, sve obroke i animaciju programa.

Prijava je konačna kada na broj računa koji se nalazi na www.ignacije.hr/podrska uplatite akontaciju od 100 €, najkasnije do tjedan dana nakon što ispunite prijavnicu – nakon čega ćete detaljnije informacije dobiti e-poštom. Potvrdu o uplati akontacije (bankovni izvod, sliku zaslona ili sl.) potrebno je poslati na email manreza@ignacije.hr u roku od tjedan dana od prijave.
Akontacija će biti vraćena samo u slučaju odustajanja prije 15. lipnja (odnosno nove zamjenske prijave).

Prijave su na upitniku: https://forms.gle/72haTgoC95dhmFRx8


Dodatna pitanja i informacije:
 manreza@ignacije.hr

Fotografija: Content Pixie

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

18. - 24. kol 2024.

Troškovi

213,00 €

Mjesto održavanja

Dom za duhovne susrete ''Betanija'', Ćunski
Ćunski 36, 51550 Ćunski

Animator

Boris Jozić SJ

Drugi animatori

Kursiljo Hrvatska

Next Event

QR Code