duhovne-vježbe-centar-ignacije-o-postu-u-šutnji

O kruhu i vodi, u šutnji

Suvremeni način života ostavlja trag na našim odnosima; s drugima, sa sobom, a osobito utječe na naš odnos s Bogom. Dok smo opterećeni informacijama, bukom, sadržajima svih vrsta može nam se činiti kao da je Bog daleko od naše svakodnevice, da ga ne vidimo u svom životu. Može biti da ga u žamoru svijeta ne čujemo, ne znamo razlučiti što nam govori i koja je Njegova volja za nas. Borimo se svojim snagama i iscrpljujemo se.
Crkva nam u takvim životnim periodima nudi prokušane lijekove koji će obnoviti naše odnose s Bogom i ljudima; post, šutnju i molitvu. Na ovom vikendu dat ćemo Bogu svoj prostor, vrijeme i pozornost da nam se nanovo otkrije u svojoj blizini i progovori u Riječi.
U kruhu i vodi kušat ćemo slobodu, u šutnji čuti istinu, a u molitvi susreti onoga koji nas ljubi. Prepustit ćemo da našu životnu priču ipak vodi On i da se bitke za naše dobro povedu njegovom snagom.

Broj sudionika je ograničen. Rok prijave je do popunjenja slobodnih mjesta.
Prijave su preko upitnika.
Dodatna pitanja i informacije: manreza@ignacije.hr.

Tvoj financijski doprinos za ovaj program: 45 € (uz godišnju članarinu za programe Centra od 15 € www.ignacije.hr/doprinos-solidarnost).

Fotografija: Kamil Szumotalski

Date

01. - 03. ožu 2024.
Expired!

Time

18:30 - 17:00

Troškovi

45,00 €

Mjesto održavanja

Samostan sestara karmelićanki BSI
Leskovački brijeg 15, 10251 Hrvatski Leskovac
Kategorije

Animator

Centar Ignacije

Drugi animatori

Mate Žaja SJ
Luka Ilić SJ

Next Event

QR Code