Kitova radionica

Najveći biblijski kit zasigurno je onaj u čija je usta dospio Jona. Tri je dana i tri noći Jona boravio u ustima jednog kita, a kitovi, zna se, ne peru zube i ne koriste zubni konac. To i nije neka sreća. Iako zvuči kao najstrašnija strahota boraviti u ustima tako velike životinje, Joni je upravo taj golemi sisavac promijenio život.
Na kitovoj ćemo radionici čuti nevjerojatnu priču o Joni te obnoviti svoja znanja o ovim predivnim životinjama. Razmislit ćemo o svojim najvećim željama te ih poslati u svijet, a u svemu će nam tome pomoći golemi, plavetni kitovi.

Radionica je namijenjena djeci od 7 do 9 godina.
Voditeljica radionica je Jelena Pervan, književnica za djecu i autorica Mrljeka i Prljeka, Hrkala, Pjegave Ive i drugih likova iz dječjih slikovnica. Jelena u Zagrebu vodi Kuću od priča u kojoj održava pričaonice i radionice stvaranja priča za djecu. Kad ne piše i ne jede čokoladne bananice, posjećuje djecu u knjižnicama, školama i vrtićima diljem Hrvatske gdje im priča svoje priče i puno se, puuuuno s njima smije.
Jelena vjeruje da je priča najukusniji slatkiš preliven čokoladnim preljevom i posut najslasnijom čarolijom. Više o Jeleni pronađi na www.kucaodprica.com.

Broj sudionika je ograničen na 12 djece. Rok prijave je do popunjenja slobodnih mjesta.

Prijave su preko sljedećeg upitnika: https://forms.gle/pe41dsGDxoXNKV2TA.
Dodatna pitanja i informacije: manreza@ignacije.hr.

Tvoj financijski doprinos za ovaj program: 7 € = 52,74 kn (uz godišnju članarinu jednog od roditelja, više informacija na www.ignacije.hr/doprinos-solidarnost.)

Fotografija: Abigail Lynn

Tags: , ,

Date

26. velj 2023.
Expired!

Time

16:00 - 17:00

Troškovi

7,00 €

Mjesto održavanja

Župa Bezgrešnog Srca Marijina
Jordanovac ul. 110, 10000, Zagreb

Animator

Jelena Pervan

Next Event

QR Code