Ignatian Formation for Leadership

Sv. Ignacije Lojolski se, po mišljenju mnogih suvremenih stručnjaka za menadžment i upravljanje, smatra jednim od najučinkovitijih vođa u povijesti. U srcu Ignacijevog talenta za vodstvo njegova je povezanost s Bogom i sposobnost da razluči i donese praktične odluke u svakodnevici.
Ignacijevi uvidi o čovjeku i važnosti razvijanja samosvijesti i unutarnje slobode bili su inspiracija i vodič za milijune ljudi u proteklih 475 godina i još nas i danas mogu mnogo toga naučiti. 

Ova radionica/obnova će vas upoznati s osnovnim konceptima i praksama inspiriranim ignacijevskom duhovnošću, a uključivat će i najbolje suvremene alate i tehnike iz područja vodstva, upravljanja i menadžmenta.
Fokus radionice će biti, između ostaloga, rad na osobnom razvoju i vodstvu, vještinama međuljudskih odnosa te korištenju osobnog i kolektivnog razlučivanja. Metodologija se temelji na učenju odraslih i uključuje aktivno sudjelovanje polaznika i grupno dijeljenje iskustava.
Svi programi radionice će biti izvođeni na engleskom jeziku.

Voditelji radionice:

  • David McCallum SJ, izvršni je direktor Discerning Leadership programa koji pruža formaciju za više dužnosnike u Vatikanu i superiore sjedišta redovničkih zajednica u Rimu i diljem svijeta.
  • Sandra Chaoul, direktorica Međunarodne mreže za duhovnu pratnju programa Discerning Leadership koja pruža mentoriranje i duhovnu pratnju sudionicima i alumnijima programa.

Prijave preko sljedećeg upitnika: https://forms.gle/FcsvKSUYLZSwEguDA.
Dodatna pitanja i informacije na manreza@ignacije.hr.

Cijena:
269 € uz članarinu u Centru Ignacije od 15 €.
Cijena uključuje smještaj, sve obroke i animaciju programa. Prijava je konačna kada na broj računa, koji se nalazi na
www.ignacije.hr/podrska, uplatite akontaciju od 100 € + 15 € članarine, najkasnije do tjedan dana nakon što ispunite prijavnicu – nakon čega ćete detaljnije informacije dobiti e-poštom.
Potvrdu o uplati akontacije (bankovni izvod, sliku zaslona ili sl.) potrebno je poslati na email manreza@ignacije.hr u roku od tjedan dana od prijave. Akontacija će biti vraćena samo u slučaju odustajanja prije 14. ožujka.

Date

04. - 07. tra 2024.
Expired!

Time

18:30 - 14:00

Troškovi

269,00 €

Mjesto održavanja

Dom pastoralnih susreta Lovran
Šetalište m. Tita 124, 51415, Lovran
Website
http://domus-laurana.istria-hotel.com

Animator

Centar Ignacije

Drugi animatori

David McCallum SJ
Sandra Chaoul

Next Event

QR Code