Magis Europe 2022

MAGIS Europe 2022 je međunarodni program za mlade (18-35 godina) koji će se održati u Hrvatskoj, a temelji se na ignacijanskoj duhovnosti.

MAGIS je ljetni program za sve koji se žele upoznati i družiti s ljudima iz cijelog svijeta i naravno, s Bogom! Sve što radite tijekom MAGIS-a osmišljeno je kako bi vam pomoglo da rastete duhovno, u odnosu s Bogom, drugima i sobom.

Program MAGIS ima dva dijela: ignacijanski eksperimenti i završni događaj. Eksperimenti će se odvijati po cijeloj Hrvatskoj. Svatko će sudjelovati u jednom od mnogobrojnih raznolikih eksperimenata koji će obuhvaćati, između ostalog, sljedeće kategorije: hodočašće, duhovnost, služenje, umjetnost, kultura i ekologija. Završni događaj na kojem će se okupiti svi sudionici bit će u Splitu.

Cijena: 250,00 EUR za sudionike iz srednje Europe (uključuje Hrvatsku). Cijena pokriva cjelokupni boravak, uključujući smještaj, hranu, robu i prijevoz od mjesta eksperimenta do završnog događaja u Splitu. U cijenu nisu uključeni troškovi prijevoza od vlastitog mjesta stanovanja do eksperimenta i troškovi povratka.

Prijave su otvorene od travnja 2022.
Za više detalja o samom programu MAGIS-a javiti se na hello@magis.jesuits.eu
https://magis.jesuits.eu/

Date

24. - 31. srp 2022.
Expired!

Time

16:00 - 15:00

Mjesto održavanja

Split

Animator

Hrvatska pokrajina Družbe Isusove

Next Event

QR Code