Home Knjige Bog postoji, ja sam ga susreo

Bog postoji, ja sam ga susreo

9,95 

André Frossard je jedan od najpoznatijih francuskih novinara, kolumnist Figaroa, bivši bezbožac i pripadnik krajnje ljevice. Njegova knjiga uvelike podsjeća na Autobiografiju sv. Ignacija. Frossard je na vrlo sličan način sažeo svoj cijeli život promatrajući ga unatrag iz svoje zrele vjere, opisujući kakva je sve Bog čudesa učinio u njegovom životu od trenutka obraćenja. Sv. Ignacije i André Frossard imaju čak i slična mistična iskustva koja su se Frosarrdu dogodila nenadano u trenutku obraćenja, a sv. Ignaciju tek kasnije kad je imao zreliju vjeru.
Ovako Frossard započinje: “Jednog dana sam ušao u kapelu u Parizu kao skeptik i bezbožac krajnje ljevice… zaokupljen sasvim nečim drugim, a ne Bogom, koga čak više nisam ni pomišljao nijekati… Nekoliko minuta kasnije izašao sam kao katolik. Dogodilo se, eto, da na izvanredan način saznam istinu: Bog postoji, ja sam ga susreo!”
Duhovni sinovi i kćeri sv. Ignacija će, čitajući obraćeničke ispovijesti André Frossarda, imati novu priliku za primjenu principa ignacijevske duhovnosti na svoj život. Ovaj duhovni biser osobito preporučuje p. Petar Nodilo SJ.

SKU: 12 Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Autor: André Frossard
Nakladnik: Filozofsko-teološki institut Družbe Isusove
ISBN: 978-953-231-184-6
Godina izdanja: 2020.
Mjesto izdanja: Zagreb

 

Dodatne informacije

Dimenzije 21 × 13 cm

Prati nas

13,495ObožavateljiLajkaj
2,092SljedbeniciSlijedi
644SljedbeniciSlijedi
49PretplatniciPretplatiti

Podrži ignacije.hr

Zadnji članci