Noina radionica

Priča o Noi i njegovoj spasonosnoj arci poznata je i draga velikima i malima, a jeste li znali da nisu baš sve životinje toga dana uspjele stići na Noinu arku? Neke su zadrijemale zimski san, neke su se prestrašile i sakrile u grm, a neke mu jednostavno nisu vjerovale.
Na Noinoj ćemo radionici poslušati priču o Noi, a zatim otključati maštu i osmisliti neobične životinje koje su nekada davno postojale, ali ih više ne možemo sresti. Upoznat ćemo njihove navike, saznat ćemo kako su živjele te stvoriti jedan sasvim neobičan životinjski svijet iz mašte.

Radionica je namijenjena djeci od 5 do 7 godina.
Voditeljica radionica je Jelena Pervan, književnica za djecu i autorica Mrljeka i Prljeka, Hrkala, Pjegave Ive i drugih likova iz dječjih slikovnica.
Jelena u Zagrebu vodi Kuću od priča u kojoj održava pričaonice i radionice stvaranja priča za djecu. Kad ne piše i ne jede čokoladne bananice, posjećuje djecu u knjižnicama, školama i vrtićima diljem Hrvatske gdje im priča svoje priče i puno se, puuuuno s njima smije. Jelena vjeruje da je priča najukusniji slatkiš preliven čokoladnim preljevom i posut najslasnijom čarolijom.
Više o Jeleni pronađi na www.kucaodprica.com.

Broj sudionika je ograničen na 12 djece. Rok prijave je do popunjenja slobodnih mjesta.

Prijave su preko sljedećeg upitnika: https://forms.gle/T8FfQX21QFYc73tq8.
Dodatna pitanja i informacije: manreza@ignacije.hr.

Tvoj financijski doprinos za ovaj program: 50 kn = 6,63 € (uz godišnju članarinu Centra Ignacije: http://www.ignacije.hr/doprinos-solidarnost)

Fotografija: Emma Leigh

Date

20. stu 2022.
Expired!

Time

16:00 - 17:00

Troškovi

50,00 €

Mjesto održavanja

Župa Bezgrešnog Srca Marijina
Jordanovac ul. 110, 10000, Zagreb

Animator

Jelena Pervan

Next Event

QR Code