O kruhu i vodi, u šutnji

Suvremeni način života ostavlja trag na našim odnosima; s drugima, sa sobom, a osobito utječe na naš odnos s Bogom. Dok smo opterećeni informacijama, bukom, sadržajima svih vrsta može nam se činiti kao da je Bog daleko od naše svakodnevice, da ga ne vidimo u svom životu. Može biti da ga u žamoru svijeta ne čujemo, ne znamo razlučiti što nam govori i koja je Njegova volja za nas. Borimo se svojim snagama i iscrpljujemo se.
Crkva nam u takvim životnim periodima nudi prokušane lijekove koji će obnoviti naše odnose s Bogom i ljudima; post, šutnju i molitvu. Na ovom vikendu dat ćemo Bogu svoj prostor, vrijeme i pozornost da nam se nanovo otkrije u svojoj blizini i progovori u Riječi.
U kruhu i vodi kušat ćemo slobodu, u šutnji čuti istinu, a u molitvi susreti onoga koji nas ljubi. Prepustit ćemo da našu životnu priču ipak vodi On i da se bitke za naše dobro povedu njegovom snagom.

Broj sudionika je ograničen. Rok prijave je do popunjenja slobodnih mjesta.
Prijave su preko sljedećeg upitnika: https://forms.gle/tEhoUg7iX6AYRLdb6
Dodatna pitanja i informacije: manreza@ignacije.hr.

Tvoj financijski doprinos za ovaj program: 35 € (263 kn; uz godišnju članarinu za programe Centra www.ignacije.hr/doprinos-solidarnost).

Fotografija: Kamil Szumotalski

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

15. - 17. pro 2023.

Time

18:30 - 17:00

Troškovi

35,00 €

Mjesto održavanja

Samostan sestara karmelićanki BSI
Leskovački brijeg 15, 10251 Hrvatski Leskovac

Animator

Mate Žaja SJ

Drugi animatori

Tvrtko Barun SJ

Next Event

QR Code