Više od odluke

SKAC nudi mladima tečaj razlučivanja kako donositi odluke s Bogom. Tečaj će se održavati u Palmotićevoj 31, srijedom u 20 h na sljedeće datume: 03., 10. i 17. ožujka 2021. Voditelj je pater Tomislav Špiranec, isusovac, duhovnik SKAC-a.
Sam proces prijave zahtjeva ispunjavanje ove prijavnice Više od odluke, nakon čega vas uključujemo u proces obavljanja predvježbi. Predvježbe su osmišljene kao priprema za tečaj i njihovo obavljanje je nužan preduvjet za sudjelovanje u istom. Kotizacija za tečaj iznosi 150,00 kn i potrebno ju je uplatiti unaprijed dok za to dobijete obavijest.
Poželjno je da kandidati imaju od 18 do 35 godina, te također neku konkretnu odluku na umu. Budući da je za donošenje odluka po Božjem preduvjet unutarnja sloboda spram mogućnosti koje se nude, važno je imati barem čežnju za istom. Predvježbe će vam pomoći doći u stanje slobode naspram svoga izbora, sukladno vašem osobnom trenutnom stanju. Stoga ovaj tečaj nudi više od same odluke: vježbanje u slobodi.

Očekivani ishodi ovog tečaja su da će polaznici usvojiti jednostavne principe ignacijevskog razlučivanja, te steći iskustvo temeljitog donošenja konkretne odluke s Bogom. Nadamo se ovim programom pružiti sudionicima više od odluke, tako da se ide u dubinu odnosa s Bogom koji želi s nama ostvarivati puninu života na koju smo pozvani. Neka tako bude!

Date

03. - 17. ožu 2021.
Expired!

Time

20:00

Troškovi

150,00 kn

Mjesto održavanja

SKAC Palma
Draškovićeva 54, Zagreb

Next Event

QR Code