Naći Boga u boju s dobrim i lošim mislima

Različite molitvene vježbe (disanje, osjetila, razmatranje Božje riječi i druge slične kontemplacije, egzameni…) i šutnja tijekom cijelog vikenda pomoći će nam da postanemo svjesniji onoga što se događa u našem tijelu, psihi i duhu. Vježbe i osvrti (zajednički i individualni) nemaju svrhu u sebi nego su podloga da nas otvore Odnosu s Onim koji je Srce našeg srca i Duša naše duša. Njegov uskrsli sjaj ćemo prepoznavati u stvarnosti unutar i izvan nas, posebno razmatrajući prisutnost 8 zlih misli u našem srcu (neumjerenost, blud, lakomost, tuga, srdžba, tromost, častohleplje i oholost) kao i onih stavova i kreposti na koje nas Bog nasuprot poziva i daje nam milost da ih u slobodi živimo.
Radi većeg duhovnog ploda i predanja Bogu, za vrijeme trajanja programa malo ćemo postiti – nećemo večerati (doručkovati i ručati hoćemo).

Broj sudionika je ograničen.
Dob sudionika: 18-45.

Tvoj financijski doprinos za ovaj program: više informacija na www.ignacije.hr/doprinos-solidarnost (dio doprinosa za troškove smještaja i hrane možeš umanjiti za 50 kn po danu s obzirom da nećemo imati osiguranu večeru).

Zainteresirani se najkasnije 2 tjedna prije početka programa trebaju javiti p. Hrvoju Mravku na hmravak@gmail.com za predprijavni zadatak.
Dodatna pitanja i informacije: manreza@ignacije.hr

Fotografija: Ben White

Date

18. - 22. lip 2021.
Expired!

Time

18:00 - 17:00

Troškovi

www.ignacije.hr/doprinos-solidarnost

Mjesto održavanja

Dom duhovnih vježbi Opatija
Ul. Joakima Rakovca, 51410, Opatija, Hrvatska
Website
http://www.isusovci-opatija.hr

Animator

Hrvoje Mravak SJ

Drugi animatori

suradnici

Next Event

QR Code