U sklopu novog programa Akademija za kršćansko vodstvo, Centar za duhovnost i kulturu Ignacije, pokrenuo je i online istraživanje kršćanskog vodstva u Hrvatskoj. Cilj istraživanja je dobiti što bolji uvid u stanje u hrvatskom društvu, vezano uz koncept kršćanskog vodstva te ponuditi što bolji odgovor programa Akademije za kršćansko vodstvo na stvarne potrebe društva i Crkve.
Istraživanje traje oko deset minuta, a anketni upitnik mogu ispuniti svi zainteresirani pojedinci, bez obzira jesu li se u privatnom ili poslovnom životu nalazili u ulozi kršćanskog vođe ili su bili vođeni od nekoga koga ta sintagma predstavlja.
Ovim putem pozivamo vas da nam pomognete u našoj inicijativi i odgovorite na nekoliko pitanja koja se nalaze na poveznici i unaprijed se zahvaljujemo na sudjelovanju.
Podsjetimo, Centar Ignacije pokrenuo je Akademiju kršćanskog vodstva, projekt formiranja pojedinaca koji će biti spremni preuzeti odgovornost za promjene u društvu i Crkvi, vođeni kršćanskim vrijednostima. Time želimo ostvariti svoju viziju društva koje vode nadahnuti pojedinci koji su kompetentni, etični i pravedni u službi za opće dobro.

Prethodni članakDeset zapovijedi je više od samo “Ne čini…”
Sljedeći članakBog u neočekivanom