Vikend kušanja: Možda baš Isusovac?

Pozivamo sve muškarce koji razmišljaju o redovničkom pozivu da dođu na ovaj vikend ignacijevske molitve. Susret uključuje zajedničku rekreaciju, osobnu molitvu u tišini, dnevno duhovno vođenje, sv. Misu, klanjanje i priliku za sakrament pomirenja.

Papa Franjo, koji je i sam isusovac, jednom prilikom je rekao: “Kada Gospodin budi poziv, on misli ne samo o onome što ti već jesi, nego o onome što jednog dana u zajedništvu s njim i drugima možeš biti”.

Dođi i u zajedništvu otkrij nije li to poziv upućen baš tebi. Dođi, bez obzira na to što ćeš odlučiti. Dođi jer je to prilika: da se otvoriš novim iskustvima; da se vježbaš u intenzivnom razlučivanju; za kušanja pri donošenju životno važnih odluka; za djelovanje unatoč ili baš zahvaljujući strahu; za Susret i susrete.

Želimo omogućiti svima koji su makar jednom pomislili “možda sam stvoren baš za isusovca?” da steknu iskustvo koje će im dati jasnoću je li to zaista njihov put.

Ako neki mladić tj. muškarac želi ovakvo iskustvo, pripremamo novi susret od 7. do 9. svibnja za one koji razmišljaju o pozivu. Prijaviti se možete ovdje: Možda baš isusovac?!

Vikend se održava na lokacijama koje omogućuju upoznavanje provincije i apostolata Družbe Isusove.

Date

07. - 09. svi 2021.
Expired!

Time

18:00 - 18:00

Troškovi

250,00kn Tko ne može dati toliko, neka ga to ne spriječava da se prijavi

Next Event

QR Code