Tjedan kršćanskog aktivizma na Pašmanu

Samostan Svetoga Duje u mjestu Kraj na otoku Pašmanu bit će mjesto susreta aktivnih katolika u civilnom društvu. Ondje ćemo se zajedno, u svetom samostanskom miru, zaogrnuti molitvom i tišinom, Kristom osnaživati u jasnoći našega poslanja u svijet, tražeći da nam u nutrini samima o tome progovara. Susrest ćemo se i u razmjenama dojmova, iskustava i vlastitih nutarnjih dijaloga s Bogom.
Ovo će biti treći susret na temu načela, naravi i temelja kršćanskog aktivizma, ali prvi put u trajanju od tjedan dana. Program je zamišljen kao tematske duhovne vježbe u dobrom omjeru odmora, šutnje, molitve, razmatranja i dijaloškog druženja, uz svakodnevnu svetu Misu, pokoje klanjanje, te pjesmu, šalu i sve što uz dobar odmor za dušu ide.
Bog ne želi naš nemir, nejasnoću i konfuziju savjesti ni nemir srca. Štoviše, kršćanski aktivizam mora biti radost davanja, naviještanje Božje dobrote i snaga koja privlači i naše protivnike. Za tim ćemo tragati tog tjedna.
Prijave su otvorene do 15. srpnja 2021.
Nakon prijave, na mail ćete unutar 24 h primiti podatke za uplatu kotizacije u iznosu od 400 kn kojom ćete potvrditi svoju prijavu.
Ukupna cijena (1.000 kn) uključuje noćenje + 3 obroka dnevno
Dolazak na otok Pašman u osobnom aranžmanu.
Prijavi se preko poveznice
Za sve dodatne informacije o organizaciji i prijavama obratite se na skac.osijek@gmail.com

Date

08. - 14. kol 2021.
Expired!

Time

18:00 - 18:00

Troškovi

1.000,00 HRK

Mjesto održavanja

Samostan sv. Dujma na Pašmanu
otok Pašman
Kategorije

Animator

Ivan Ike Mandurić SJ

Next Event

QR Code